Контакты

Україна
58001  
м. Чернівці
вул. Садова 28/5
т/ф. +38 (0372) 55-59-39
Джерело  Олександр
djereloaudit@i.ua

Облако ссылок


Новости Лига
ЛІГА.Новости
ЛІГА.Новости

Чому вигідний аутсорсинг бухгалтерських послуг та аудит?

Передача ведення бухобліку спеціалізованій компанії - це вигідне і зручне рішення, що дозволяє не замислюватися про роботу бухгалтерії. Ваша економічна вигода полягає в тому, що немає необхідності орендувати додаткове приміщення, оплачувати допоміжні витрати (прибирання, охорону і так далі), купувати канцтовари, техніку і ліцензійні програми.

 

Зручність ведення бухобліку полягає в тому, що вам не потрібно турбуватися про відпустку бухгалтера, його хвороби або можливе звільнення - компанія завжди стабільно працюватиме і виконуватиме свої задачі. Бухоблік завжди буде в ідеальному вигляді. Крім того, ви одержуєте гарантію, що ведення бухобліку здійснюється професійними співробітниками, які мають багатий досвід аудиторської діяльності.

Багато компаній по всьому світу використовують для ведення бухобліку саме аутсорсингові компанії. Це вигідно при будь-яких масштабах роботи компанії:

  • Малий бізнес одержує послуги професійного бухгалтера, що займається бухобліком за ті ж гроші, що і найнятий на постійній основі випускник Вузу. Також, враховуючи велику роль особистого чинника в малому бізнесі, підприємець одержує куди більше вільного часу, який дає можливість істотно ефективно розвивати свою справу.
  • Для компаній середнього рівня одним з найважливіших аспектів є професіоналізм роботи і точність ведення бухобліку. Наша компанія забезпечує стабільність і якість всіх бухгалтерських робіт.
  • Великий бізнес потребує спрощення структури і підвищення ефективності кожної ланки. Зовнішні бухгалтерські послуги роблять структуру управління простішою і тим самим збільшують КПД компанії. Крім того, частково розв'язується проблема управління: не потрібен власний штат для обслуговування фінансового відділу. Важливий факт постійного юридичного і податкового захисту з боку професіоналів компанії, що спеціалізуються в самих різних і складних областях фінансової діяльності.

Ще одна форма бухгалтерської роботи - це консультації з питань ведення бухобліку і з питань оподаткування. У разі виникнення складної ситуації, Вашому бухгалтеру може бути потрібна порада професіонала. В нашому випадку - порада одного або більше  фахівців, кожний з яких чудово розбирається в своїй області. Враховуючи багату практику і величезний досвід роботи з ДПС і іншими службами, а також постійний обмін компаній, саме наші співробітники здатні колегіально розв'язати навіть найскладніші проблеми. Другий важливий момент консультацій по бухобліку - це повне відстежування всіх змін в законодавстві і своєчасне попередження про можливі труднощі. Для кожної компанії, що укладає договір про консультативні послуги, закріплюється окремий співробітник, знайомий з вашою специфікою і готовий у будь-який час відповісти на всі ваші питання.

Крім того, якщо ви збираєтеся в майбутньому переходити до аутсорсингу бухгалтерії, договір консультаційних послуг допоможе вам зрозуміти всі переваги такого підходу і оцінити якість нашої роботи.

Для чого необхідні аудиторські послуги?

Слово "аудит" частіше за все асоціюється з податковою перевіркою, проте таке уявлення відображає тільки малу частину діяльності. Аудит - цей засіб отримати докладну інформацію про компанію, добитися оптимізації оподаткування, розробити схеми розвитку і запобігти можливим труднощам.

Аудиторські послуги спочатку з'явилися як міра, контролююча діяльність акціонерних товариств: аудитор був тією особою, який докладав про реальне положення справ в компанії акціонерам. На сьогоднішній день аудит також дозволяє показати прозорість роботи компанії і тим самим підвищити Ваш рейтинг в очах партнерів, клієнтів і інвесторів. 
На даний момент сфера аудиту є однією з самих активно  розвинутих в сегменті бухгалтерських і юридичних послуг. Переваги використання сторонньої компанії для проведення аудиту багато керівників застосовують цей могутній і ефективний засіб.
За європейськими підрахунками, окупність витрат на проведення аудиту досягає 500%, тобто є надзвичайно високою.

Чому аудит потрібен саме вашій компанії?

  • Податковий аудит допоможе уникнути неточностей при подачі документів у ДПС. Ціною деяких періодичних витрат ви страхуєте себе від серйозних санкцій з боку податкових органів.
  • Аудит дозволяє показати реальну картину усередині компанії партнерам, інвесторам, акціонерам і клієнтам. По суті, аудиторські послуги в даному випадку служать офіційним і незалежним підтвердженням успіху, а також істотно впливають на відносини з державними органами.

Обов'язковий аудит є необхідною процедурою при ряді операцій і дій з компанією.

  • Аудит дає можливість отримати точну інформацію про положення справ в компанії для внутрішнього користування: це дозволяє проконтролювати ситуацію в кожному філіалі, отримати об'єктивне бачення картини справ і переконатися, що керівний персонал компанії (наприклад, керівники підрозділів) не зловживають в тій або іншій формі своїм службовим положенням.
  • Фінансовий аудит дає можливість запобігти можливим економічним злочинам персоналу і переконатися в благонадійності співробітників.
  • Дані аудиту служать для маркетингового планування, розробки стратегічних схем розвитку і локалізації можливих складнощів в майбутньому.

Важливо розуміти, що всі аудиторські послуги надаються на умовах 100% конфіденційності: це є основною нормою роботи будь-якої компанії, що займається аудитом.  
Наша компанія також організовує аудиторські пости: пропонується комплекс спеціальних програм обслуговування бізнесу, пристосованих саме для вирішення конкретних задач вашої організації.

Принцип роботи наступний: за вашим об'єктом закріплюється постійний штат співробітників, який діє саме на вашому підприємстві. Фактично, ви одержуєте позаштатних співробітників, про навчання, підбір і стабільність роботи яких можете не турбуватися. Компанія несе перед Вами повну відповідальність за результат роботи.

Особливо актуальні такі послуги бувають при необхідності мати на підприємстві людину, глибоко розуміючу специфіку Вашої роботи і завжди готову допомогти з ухваленням важливого рішення, обгрунтувавши всі аспекти з юридичної і фінансової точок зору.

Основні принципи нашої роботи:

  • Найвищий професіоналізм;
  • Чесність і гнучкість в роботі з клієнтом
  • 100% конфіденційність.

Ми забезпечуємо надійний захист вашого бізнесу від безлічі найрізноманітніших фінансових неприємностей.