Контакты

Україна
58001  
м. Чернівці
вул. Садова 28/5
т/ф. +38 (0372) 55-59-39
Джерело  Олександр
djereloaudit@i.ua

Облако ссылок


Новости Лига
ЛІГА.Новости
ЛІГА.Новости

Бухгалтерські

ПРО ЦІНИ: МІФИ І РЕАЛЬНІСТЬ (послуги професійного бухгалтера та аудитора)

Будьте уважні! Вас часто вводять в оману низьким рівнем цін!

Яскравий приклад: «привабливі пропозиції», що достатньо часто зустрічаються, з організації ведення бухгалтерського і податкового обліку чи аудиторською перевіркою за нереально низькою ціною –100–200 у. о. , яка вже сама по собі говорить про несумлінність виконавця і ставить під сумнів якість послуг, що надаються.

Немає економічної доцільності у  «казково дешевих послугах», оскільки розмір проблем, які ці послуги можуть створити, набагато порядків більше розміру їх «дешевизни».Не дайте ввести себе в оману!

Детальніше...

 

Історії виникнення бухгалтерського обліку і аудиту

Історії виникнення бухгалтерського обліку і аудиту тісно взаємозв'язані.   Перші форми розвинутої бухгалтерії виникли в цивілізаціях Стародавнього Сходу (наприклад, в Персії), а також в Єгипті і Шумері. Відповідно, в той же час виникла необхідність перевіряти точність обліку фінансових потоків і стежити за сумлінністю всіх урядовців. В державних структурах існували спеціальні люди, чиїм обов'язком (прямою або однієї з додаткових) був якраз контроль за складальниками податків і іншими особами, пов'язаними з фінансовими надходженнями в казну.

Детальніше...